Екип

 

  Picture 06    Picture 07    Натисни за увеличаване

 

Сис Консултинг поддържа два основни приоритета, които отстоява и развива, за да може да продължава своето възходящо развитие.
 

Единият са клиентите, които са повярвали в нашите възможности и използват нашите системи и услуги.

Вторият актив са знанията и опитът на екипа на компанията, който се е натрупвал през последните 14 години, при съвместната им дейност.

 
От създаването си през 2006 г. Сис Консултинг разшири броя на сътрудниците, които развиват и поддържат продуктите на компанията до сегашните над 60 души. Сис Консултинг набира своите сътрудници както от между доказали качествата си специалисти, така и сред талантливи и амбициозни млади студенти във висшите учебни заведения в София и Варна. Компанията непрекъснато обучава и сертифицира служителите си, като работи неуморно по развитие на техните качества. Между 75%-80% от служителите й са с висше образование.

Около 40% от служителите на Сис Консултинг се грижат за съпровождането и  поддръжката на внедрените автоматизационни решения при клиенти на компанията, 30% са създатели на програми, а 20% от сътрудниците са висококвалифицирани проектанти и ръководители на проекти.
 
Picture 03Picture 012